|
Nu esti logat.
Sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!-3#39 2008-06-14 14:28:49
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nu poti face dozare hormonala daca iei anticonceptionale...ce putin in cazul tau nu se poate... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-06-14 18:22:38
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!si atunci de ce mi-a zis k a15a zi dupa chiuretaj sa ma duc sa imi faca:((?... a zis sa o mai sun maine pe doc sa ii zic ce mai fac... si apoi sa ma duc pt dozare horm... cu ce greseste doc? Offline #41 2008-06-14 19:21:57
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nu stim de ce Offline #42 2008-06-14 20:27:27
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!tu iei estrogen+progesteron prin pilule si astia sunt 2 hormoni pe care trebuie sa-i dozezi...cum crezi ca vor iesi analizele sub anticonceptionale? happy with him...inlove with him... Offline #43 2008-06-14 20:30:46
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!pai i-am zis doc... k iau si doar ea stie...nuj ce is cu doc din ziua de azi:((... am vbit cu alt doc si zilele astea aflu exact knd imi va face si ce fel de analize... k fosta doc e aerieana total... prin tot ce mi-a dat...si se spune k e cea mai buna din iasi:((...multumesc fetelor pt raspunsuri... sper sa ma fac bine kt mai rpd...pup Offline Publicitateloading...
#44 2008-06-14 20:39:52
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!
e din iasi...incearca la el... happy with him...inlove with him... Offline #45 2008-06-14 20:41:30
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!mersi mult pt sugestie... eu am fost la dr butnaru pana acuma...si am sa ma duc la o alta prietena de-a soacrei mele...pentru ca fac parte dintr-o familie de medici...si trebuie sa merg pe mana lor..multumesc pt sugestie...am sa o propun! Offline #46 2008-06-15 01:55:02
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!cu placere...fa orice...doar fa ceva...medicul tau trebuia schimbat de ceva vreme... happy with him...inlove with him... Offline #47 2008-06-15 08:19:28
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Buna ziua! Am inceput sa iau pentru prima oara anticonceptionale Mercilon acum 13 zile. Menstruatia mi-a trecut dupa 5 zile, insa dupa alte 2 mi-a aparut o sangerare intermenstruala care dureaza deja de 6 zile si nu da semne ca s-ar opri(nu e vorba de abundenta ci pur si simplu ma jeneaza si are o nuanta maronie). Repet sunt la prima mea folie de anticonceptionale. In prospect scrie ca este normal sa apara o astfel de reactie adversa in primele 3 luni, insa as dori sa stiu cate zile este normal sa dureze acesta, pentru ca la mine sunt deja 6 si sincera sa fiu sunt ingrijorata. As mai avea de adaugat ca in aceasta perioada am avut un singur contact sexual neprotejat in a 6-a zi. Nu cred ca poate fi vorba de o sarcina pentru ca am respectat administrarea pastilelor. V-as fi recunoscatoare daca m-ati lamuri si pe mine cat mai repede! Va multumesc anticipat! Offline #48 2008-06-15 12:52:15
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!e vb de spotting si din pacate poate dura primele 3 luni...daca se intinde dupa aceasta perioada trebuiesc schimbate...si sarcina nu e atata timp cat le iei corect happy with him...inlove with him... Offline #49 2008-06-15 15:14:44
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Iti multumesc mult de tot pentru raspuns, dar as mai avea cateva intrebari: Crezi ca ar fi mai bine daca as face chiar luna aceasta un control pentru a schimba anticonceptionalele sau sa astept primele 3 luni sa vad daca intr-un final organismul meu se acomodeaza cu ele? Ai spus ca spotting-ul poate dura primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, dar menstruatia cand va aparea? Sau cum imi voi da seama ca nu va mai fi spotting si va fi menstruatie? Nu exista pauze intre aceste doua procese: spotting si mentruatie? As mai avea de adaugat faptul ca am sanii umflati, durerosi si tari! Acest fapt se datoreaza anticonceptionalelor, sau este vorba de altceva? Sper sa nu fiu sacaitoare cu prea multe intrebari, dar imi doresc sa obtin cat mai multe informatii ca sa ma pot feri de pericole! Nu vreau sa am de suferit mai tarziu, iar aici vad ca pot afla rapid multe lucruri utile! Ultima oara a fost editat de Maria191 (2008-06-15 15:49:42) Offline #50 2008-06-15 17:46:12
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!1 e mai bine sa astepti 3 luni daca se poate...dar daca si dupa 2 luni persista si e enervant poti merge sa ti le schimbe...oricum deocamdata rabdare happy with him...inlove with him... Offline #51 2008-06-15 23:57:37
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Mersi mult inca o data! Si inca ceva: daca inainte cu doua saptamani de a incepe sa iau anticonceptionalele am luat si pastila de a doua zi (postinor) se poate sa se fi intamplat ceva? Ma gandesc la faptul ca spottingul a aparut datorita unei dereglari hormonale mai mari. Poate fi si asta o cauza? Offline #52 2008-06-16 00:50:52
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nu are nimic...si nici cu spottingul nu are legatura...el e de la anticonceptionale happy with him...inlove with him... Offline #53 2008-06-16 01:34:19
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!e prima oara cand scriu si nici nu ma prea pricep cu forum Offline #54 2008-06-16 03:22:58
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!papusica28...in primul rand citeste regulile...ai warn pt posturi multiple si pt ca nu ai editat (celalalt topic ti l-a sters eu)...din pacate nimeni nuti poate spune cu siguranata ca vei face sau nu candida...depinde de organismul tau...tu incearca sa iti menti sistemul imunitar la un nivel bun si sa fi atenta...sa te speli dupa fiecare contact in vagin...cu degetul si doar cu apa... happy with him...inlove with him... Offline #55 2008-06-16 17:01:34
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Ok, am inteles ca e vorba de spotting, dar e normal sa-si schimbe culoare pe zi ce trece? Adica la mine devine din ce in ce mai inchis la culoare (maro inchis), si e a 7-a zi si tot nu dispare! Offline #56 2008-06-16 17:03:22
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!e normal in primele 3 luni, durata depinde de la persoana la persoana... Offline #57 2008-06-16 17:40:14
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Multumesc mult pentru informatii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|